ZAGORJE OB SAVI, MESTO - Prodaja, Stanovanje 5 in večsobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 134.5 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 5 in večsobno

Leto: adaptirano leta 2021

Nadstropje 1/2

 

 

Regija: Zasavska

Upravna enota: Zagorje ob Savi

Naselje: Zagorje ob Savi

EI: Ni podatka

Cena: 177.000,00 EUR
134,5 m², 5 in večsobno, adaptirano l. 2021, 324 m² zemljišča, 1/2 nad., V celoti zunanje in notranje 2021 obnovljeni stavbi sta kvalitetno izdelana 2 stanovanja. 5-S-stanovanje skupne površine =134,5 m² ima =105,8 m² uporabne površine. Bivalni del se nahaja v 2 delih: v 3. etaži=1. nadstropje (glej podrobni opis spodaj) in v 4. etaži=mansarda (glej podrobni vpis). Stanovanju pripadata 2 kleti =16,8 m². Vsi priključki, domofon. Etažno elektro ogrevanje (CK-radiatorji) in sanitarne vode. Javna parkirna mesta. ZK vpis=brez bremen. Etažna lastnina urejena. GD, UD, prodamo. Cena: 177.000,00 EUR

Dodaten opis

POSREDUJEMO PRI PRODAJI. Pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe je, da kupec prevzame del provizije za posredovanje in sicer v višini =2 % + DDV.

Na parceli skupaj =324 m², je oglaševana stavba v kateri sta 2 kompletno adaptirana (2021/2022) stanovanja in poslovni prostor. Vsakemu stanovanju pripada tudi ustrezen del zemljišča.

Urejena ETAŽNA LASTNINA in vpis v ZK=brez bremen.

Stavba se nahaja v mirnem in urejenem delu mesta. Asfaltiran dostop. Urejena okolica. Vsa infrastruktura v bližini. Peš dostop do mesta. Zunanja=javna parkirna mesta tik ob stavbi (brez plačila in brez mestne parkirne dovolilnice).

Stavba je bila v letu 2021 popolnoma, kvalitetno zunanje in notranje obnovljena in izolirana. Novi tlaki. Novo ostrešje in strešna kritina (strešniki GOLOB). Izolacija ostrešja =20-30 cm. Izolacija fasade =18 cm. Kvalitetna 2 slojna okna. Vsi priključki v stavbi. Strešna okna VELUX. Priprava za klimatsko napravo. Skupen glavni vhod z domofonom za obe stanovanji in skupno notranje stopnišče.

1. etaža stavbe = klet: (4 ločene kleti). Oglaševanemu 5-S-stanovanju pripadata 2 kleti (klet 2 + klet 4) s skupno površino =16,8 m². Kleti imata tudi zunanji vhod-izhod na dvorišče in zemljišče.

2. etaža stavbe = pritličje: VHOD (skupni vhod z domofonom), skupno notranje STOPNIŠČE do stanovanj in do kleti.

3. etaža stavbe = 1. nadstropje: VHOD v stanovanje in  HODNIK. Na levo iz hodnika: DNEVNA SOBA in KUHINJA v enem = odprtem prostoru. Iz kuhinje vhod v manjšo, ločeno SHRAMBO. Iz dnevne sobe vhod v SPALNICO. Spalnica ima še dodatno vhod v ločen GARDEROBNI DEL spalnice. Po hodniku desno: STOPNIŠČE (lesene stopnice) iz 3. v 4. etažo. Na hodniku naprej desno: KOPALNICA (tuš, cevni radiator, kvalitetna talna in stenska keramika) + WC. Na koncu hodnika levo je prostor za etažno ogrevanje (CK-radiatorji) in sanitarne vode na elektriko.

4. etaža stavbe = mansarda: STOPNIŠČE, HODNIK in SKUPNI PROSTOR. Po hodniku takoj desno: KOPALNICA (tuš, cevni radiator, kvalitetna talna in stenska keramika) + WC. Po hodniku levo: SOBA 1. Po hodniku desno: SOBA 2.

EI = Energetska Izkaznica je v izdelavi.

Stanovanje bo dokončano v januarju 2022 ! Oglaševana cena vključuje še vgradnjo: komplet vinil podov-talnih oblog, vratna krila, končno beljenje, stikala in montaže. Hitro vseljivo !

Kontakt

Prodajalec: MA - NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, Marko Alič s.p.
Naslov: Vir, Šaranovičeva 28, 1230 Domžale
GSM: 040/898-029
Email: ma.nepremicnine@gmail.com

Vaše povpraševanje

*
*
*

Zavarovanje za škodo

Odgovornost za škodo, povzročeno s kršitvijo pogodbe o posredovanju, imamo zavarovano v skladu z zakonom.

Licenca MOP RS

Imamo pridobljeno Licenco za nepremičninskega posrednika opravljeno pri MOP RS.

Kodeks GZS

Smo podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev pri GZS