KRANJSKA GORA, MIRNA SONČNA LOKACIJA - Prodaja, Stanovanje 5 in večsobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 173.4 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 5 in večsobno

Leto: novogradnja, zgrajena l. 2020

Nadstropje Ni podatka

 

Šifra: IP -8

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Jesenice

Naselje: Kranjska Gora

EI: Ni podatka

Cena: 1.100.000,00 EUR
173,4 m², 5 in večsobno, novogradnja - zgr. l. 2020, Prodamo vrhunski, opremljen apartma na odlični mirni sončni lokaciji v Kranjski Gori v izmeri 173,40 m² ter 13 m² atrija. Na zemljišču ob objektu, apartmaju brezplačno pripada prostor za parkiranje vozila. V kvadraturo spada: 1. glavni apartma v izmeri 109,74 m², 2. manjši apartma za goste v izmeri 37,16 m² in 26,50 m² spremljajočih prostorov.Etažna lastnina, vpisano v ZK, brez bremen. Primopredaja takoj po plačilu kupnine, prodamo. Cena: 1.100.000,00 EUR

Dodaten opis

Glavni apartma funkcionira kot končna vrstna hiša in se nahaja v treh etažah, ima lasten vhod z dvorišča.
Manjši apartma in spremljajoči prostori imajo tudi lasten vhod z dvorišča, neodvisno od ostalega objekta

Objekt je bil zgrajen leta 2020, s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem in ima pridobljeno uporabno dovoljenje in hišno številko. Ogreva se s toplotnimi črpalkami zrak -voda ,  za primer izpada je dodatno varovanje z oljno pečjo. Apartma ima radiatorje v vseh prostorih, v nekaterih prostorih pa tudi talno gretje.

Opis glavnega apartmaja in opreme: Glavni apartma sestavljajo vhod z veliko garderobno omaro, v nadstropju dnevni prostor s kuhinjo in WC-jem ter večjo teraso, v 2. nadstropju spalnica lastnika s teraso in priključki za jacuzzi, kopalnico ( z 2 umivalnikoma ter tušem) in ločenim WC-jem, ki pripadata lastnikovi spalnici, kabinet z 1 posteljo z lastno kopalnico s kadjo in WC-jem, v mansardi luksuzna soba s tremi ležišči, lastno kopalnico z dvema umivalnikoma, WC-jem ter tušem.

Kopalniška oprema Catalano ter Kolpasan, armature Hans grohe, talno in stenska keramika višjega cenovnega razreda, okna so zastekljena s troslojno zasteklitvijo, senčenje z ALU roletami na električni pogon, notranja vrata izdelana po naročilu višjega cenovnega razreda, balkonske ograje izdelane iz aluminija po izgledu lesa in ne potrebujejo vzdrževanja, fasada objekta v katerem se nepremičnina nahaja je toplotno izolirana s izolacijo debeline 20 cm.

Apartma je v celoti opremljeno, pohištvo izdelano po naročilu in po meri z vsemi aparati in napravami, stanovanje je v celoti klimatizirano.

Apartma za goste:  opremljeno enako kot glavni apartma z istimi materiali in podobno opremo. Spremljajoči prostori opremljeni z WC-jem, umivalnikom, priključkom za pralni in sušilni stroj, keramiko in notranjimi vrati višjega cenovnega razreda.

Apartma kot celota vpisan v zemljiško knjigo.

Apartmaju pripada na zemljišču ob objektu brezplačni prostor za parkiranje vozila.

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe je da kupec prevzame del plačila za posredovanje in sicer v višini 2% + DDV.

Vljudno prosimo, da resni interesenti pokličejo, da se dogovorimo za ogled.

Kontakt

Prodajalec: MA - NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, Marko Alič s.p.
Naslov: Vir, Šaranovičeva 28, 1230 Domžale
GSM: 041/466-053
Email: ma.nepremicnine@gmail.com

Vaše povpraševanje

*
*
*

Zavarovanje za škodo

Odgovornost za škodo, povzročeno s kršitvijo pogodbe o posredovanju, imamo zavarovano v skladu z zakonom.

Licenca MOP RS

Imamo pridobljeno Licenco za nepremičninskega posrednika opravljeno pri MOP RS.

Kodeks GZS

Smo podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev pri GZS