DOMŽALE - Prodaja, Stanovanje 4-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 122.5 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

Leto: novogradnja, zgrajena l. 2023

Nadstropje 2/2

 

Šifra: B7

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Domžale

EI: Ni podatka

Cena: 425.730,00 EUR
122,5 m², 4-sobno, novogradnja - zgr. l. 2023, 2/2 nad., Novo stanovanje v 8 stanovanjskem objektu z dvigalom, lega SJZ na odlični lokaciji blizu šole, vrtca in trgovine. Gradnja poteka, stanovanja bodo končana po sistemu "na ključ ", predvidoma do decembra 2023.Prodajna cena je z DDV-jem, prodamo. Cena: 425.730,00 EUR

Dodaten opis

V mirnem in zelenem predelu Ihana ob Breznikovi cesti, v bližini Domžal, kjer imajo široki razgledi prosto pot, mestno dogajanje pa je v neposredni bližini, raste nov stanovanjski kompleks. Svoj prostor bo dobila soseska med kostanji, dialog dveh sodobnih in elegantnih objektov.

Stanovanja bodo na voljo v različnih velikostih — od 45m² pa vse do 100m², z različnimi tlorisi in z različnim številom sob. Med njimi bodo tako manjša, dvosobna stanovanja, kot tudi prostorna štirisobna stanovanja v enoetažni izvedbi. Pritlične enote bodo imele zelen atrij, medtem ko bodo imela ostala stanovanja lože ali prostorne terase z odprtim pogledom na okolico.

Arhitektura stanovanjskega kompleksa med kostanji bo upoštevala načelo sožitja z naravo. Objekti bodo energetsko učinkoviti, ogrevanje bo talno, stanovanja bodo imela razpeljavo za klimatske naprave ter prisilno prezračevanje. Visoko kakovostni materiali in premišljena zasnova bodo tvorili svetla, prostorna in zračna stanovanja, ki dihajo skupaj z okolico.

V soseski bo do posameznih stavb zgrajena nova interna cesta s spremljajočimi parkirišči, ki se bo na severnem delu navezala na obstoječo Igriško cesto. Med in ob stavbah bodo zgrajene tlakovane peš površine, ostale zunanje površine notranjega območja soseske, pa so zasnovane kot travne površine namenjene igrišču, zasajenimi grmovnicami in urbano opremo.

Link do virtualnega ogleda stanovanja: 

https://kuula.co/post/5mnQ2

 

Kontakt

Prodajalec: MA - NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, Marko Alič s.p.
Naslov: Vir, Šaranovičeva 28, 1230 Domžale
GSM: 041/466-053
Email: ma.nepremicnine@gmail.com

Vaše povpraševanje

*
*
*

Zavarovanje za škodo

Odgovornost za škodo, povzročeno s kršitvijo pogodbe o posredovanju, imamo zavarovano v skladu z zakonom.

Licenca MOP RS

Imamo pridobljeno Licenco za nepremičninskega posrednika opravljeno pri MOP RS.

Kodeks GZS

Smo podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev pri GZS