DOMŽALE - Prodaja, Stanovanje 5 in večsobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 128.9 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 5 in večsobno

Leto: novogradnja, zgrajena l. 2023

Nadstropje 2/2

 

Šifra: B8

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Domžale

EI: Ni podatka

Cena: 447.120,00 EUR
128,9 m², 5 in večsobno, novogradnja - zgr. l. 2023, 2/2 nad., Novo 5 in več sobno stanovanje v 8 stanovanjskem objektu z dvigalom, 2 parkirni mesti, lega JVS na odlični mirni lokaciji blizu šole, vrtca in trgovine. Stanovanje je končano po sistemu "na ključ ". Prodajna cena je z DDV-jem, prodamo. Cena: 447.120,00 EUR

Dodaten opis

V mirnem in zelenem predelu Ihana ob Breznikovi cesti, v bližini Domžal, kjer imajo široki razgledi prosto pot, mestno dogajanje pa je v neposredni bližini, je zrastel nov stanovanjski kompleks. Svoj prostor je dobila soseska med kostanji, dialog dveh sodobnih in elegantnih objektov.

Stanovanja bodo na voljo v različnih velikostih — od 45m² pa vse do 100m², z različnimi tlorisi in z različnim številom sob. Med njimi bodo tako manjša, dvosobna stanovanja, kot tudi prostorna štirisobna stanovanja v enoetažni izvedbi. Pritlične enote bodo imele zelen atrij, medtem ko bodo imela ostala stanovanja lože ali prostorne terase z odprtim pogledom na okolico.

Arhitektura stanovanjskega kompleksa med kostanji bo upoštevala načelo sožitja z naravo. Objekti so energetsko učinkoviti, ogrevanje je talno, stanovanja bodo imela razpeljavo za klimatske naprave ter prisilno prezračevanje. Visoko kakovostni materiali in premišljena zasnova tvorijo svetla, prostorna in zračna stanovanja, ki dihajo skupaj z okolico.

V soseski je do posameznih stavb zgrajena nova interna cesta s spremljajočimi parkirišči, ki se  na severnem delu navezuje na obstoječo Igriško cesto. Med in ob stavbah bodo zgrajene tlakovane peš površine, ostale zunanje površine notranjega območja soseske, pa so zasnovane kot travne površine namenjene igrišču, zasajenimi grmovnicami in urbano opremo.

Link do virtualnega ogleda stanovanja: 

https://kuula.co/post/5mnQ2

V bližini je vsa infrastruktura (šola – 200m, vrtec – 300m, Mercator - 190m, športni park – 100m, Domžale – 2,5 km). Avtocestni priključek je v neposredni bližini (2km).

Kontakt

Prodajalec: MA - NEPREMIČNINSKA DRUŽBA, Marko Alič s.p.
Naslov: Vir, Šaranovičeva 28, 1230 Domžale
GSM: 051/209-858
Email: ma.nepremicnine@gmail.com

Vaše povpraševanje

*
*
*

Zavarovanje za škodo

Odgovornost za škodo, povzročeno s kršitvijo pogodbe o posredovanju, imamo zavarovano v skladu z zakonom.

Licenca MOP RS

Imamo pridobljeno Licenco za nepremičninskega posrednika opravljeno pri MOP RS.

Kodeks GZS

Smo podpisniki kodeksa dobrih poslovnih običajev pri GZS