Iskalnik nepremičnin

Posredovanje

Prodaja Nakup Oddaja Najem

Razvrstitev

CELJE, LJUBEČNA

Prodaja:
Stanovanje - 4-sobno
Regija:
Savinjska
Upravna enota:
Celje
Občina:
Celje
Opis:
158 m2, 4-sobno, "penthouse", zgrajeno l. 2017, 2/2 nad., ZNIŽANA CENA .Cudovito nadstandardno Duplex stanovanje, ki se nahaja na izjemni lokaciji v Vila bloku Ljubecna pri Celju, stanovanje je v 2. nadstropju + mansarda. Ima klimatsko napravo, talno gretje, masivna protivlomna vrata, shramba, terasa, dvigalo, pripada mu parkirno mesto v garazi in zunaj objekta. Brez provizije za kupca. Zadnja cena, prodamo.
Cena:
204.900,00 EUR
Energ. razred:
C (35 - 60 kWh/m2a)

V Ljubečni pri Celju se v večstanovanjskem objektu nahajajo nadstandardna stanovanja, zasnovana za tiste, ki cenijo arhitekturno dovršenost, kakovostne materiale, napredne tehnične rešitve ter neposreden stik z naravo. 

Objekt se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, pošte in supermarketa Tuš. V bližini je priključek na avtocesto, trgovski center Citycenter Celje je oddaljen zgolj 5 km, center mesta Celje pa 7 km.  Lokacija objekta je umaknjena iz mestnega vrveža in se nahaja ob zelenih ter rekreacijskih površinah, kar omogoča udobno in sproščeno bivanje in prijeten počitek po vsakodnevnih službenih in drugih zadolžitvah. 

Kontaktni podatki

Prodajalec:
MA - nepremičninska družba, Marko Alič s.p.
Naslov:
VIR, Šaranovičeva 28, 1230 Domžale
Telefon:
041/466-053
E-pošta:
Opomba:
IMETNIKI LICENCE